رئيس کميسيون کشاورزي، صنايعتبديلي، آب و محيطزيست چهارمحال و بختياري گفت: در اين سفر تجاري چندين تفاهمنامه همکاري مشترک در زمينههاي مختلف از جمله گردشگري، اقتصادي، لجستيک و حمل و نقل و ... منعقد شد.
به گزارش
هفت چشمه؛ خليل شريفي در گفتگو با پايگاه خبري تحليلي «
جهانبين نيوز»، اظهار کرد: همزمان با حضور مسعود پزشکيان در تاجيکستان، سه نفر از توليدکنندگان و تجار چهارمحال و بختياري نيز در اين سفر هيات تجاري ايران را همراهي کردند.
وي افزود: در اين سفر تجاري چندين تفاهمنامه همکاري مشترک در زمينههاي مختلف از جمله گردشگري، اقتصادي، لجستيک و حمل و نقل و ... منعقد شد.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني چهارمحال و بختياري در خصوص اعزام هيات تجاري از ايران به کشور تاجيکستان، ادامه داد: اين کشور در حال توسعه است و يکي از نيازهاي آن واردات در حوزه مصالح ساختماني از جمله ميلگرد، سيمان، کاشي، سراميک، شيرِآلات و ... است.
شريفي عنوان کرد: همچنين افراد فعال در حوزه خدمات فني و مهندسي از جمله پيمانکاران ميتوانند با شرکت در مناقصات، اقدام به اجراي پروژههاي عمراني و ساخت و ساز در کشور تاجيکستان کنند.
وي با بيان اينکه مراودات بانکي با کشور تاجيکستان بهعلت افتتاح يک شعبه از بانک تجارت در اين کشور تسهيل شده است، يادآور شد: اين مسئله نقل و انتقال پول از طريق LC را تسهيل کرده است.
رئيس کميسيون کشاورزي، صنايعتبديلي، آب و محيطزيست چهارمحال و بختياري با بيان اينکه کشور تاجيکستان از منابع آبي بسيار خوبي برخوردار است، خاطرنشان کرد: به همين دليل ظرفيت کشت فرا سرزميني در اين کشور براي توسعه کشت محصولات باغي از جمله گردو، بادام، پسته و ساير محصولات نيز وجود دارد.
شريفي بيان کرد: هيات اعزامي از چهارمحال و بختياري به تاجيکستان با رايزن اقتصادي سفارت و رئيس کميسيون مشترک سرمايهگذاري دولتي اين کشور ديدار داشتند و آمادگي تقويت روابط تجاري و اقتصادي بين استان و اين کشور وجود دارد.
وي با اشاره به حذف رواديد براي سفر به کشور تاجيکستان، توضيح داد: اين مسئله به تقويت گردشگري بين دو کشور کمک ميکند، بين دو کشور قرابت فرهنگي وجود دارد و ميتوان به جذب گردشگر از اين کشور اميدوار بود.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني چهارمحال و بختياري در پايان تاکيد کرد: باوجود به نياز کشور تاجيکستان به مصالح ساختماني و لوازم خانگي و همچنين باتوجه به اينکه محصولات ايراني جايگاه خود را در بازار اين کشور پيدا نکردهاند، پيشنهاد ميشود محصولات توليدي در استان در يک مرکز تجاري و نمايشگاهي در شهر دوشنبه در معرض ديد قرار بگيرند.
انتهاي خبر/1031ج